7/21/2014

Erisan Uudistava Silmänympärysvoide


Kuva: www.erisan.fi


 Erisan silmänympärysvoide sisältää A-, E- ja C-vitamiinia. Ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista ja vahvistaa ihon omaa kosteustasapainoa. Levitä aamuin ja illoin puhdistetulle iholle.

Olen käyttänyt Erisanin silmänympärysvoidetta nyt muutaman kuukauden ajan ja minulla on pelkkää hyvää sanottavaa siitä. Olen käyttänyt voidetta vain iltaisin kasvojen puhdistuksen jälkeen. Pidän siitä, että voide on hajustamaton ja imagoltaan jotenkin puhtaan ja terveellisen oloinen. Tavallisesti tykkään kyllä tuoksuvista voiteista, mutta herkälle silmänympärysiholle en ylimääräisiä parfyymejä ja kemikaaleja kaipaa.



Plussat:

+ Uskomattoman riittoisa tuote.
+ Ei turvota samalla tavoin, kuin muut silmänympärysvoiteet.
+ Ei jätä ihoa rasvaiseksi.
+ Kevyt koostumus.
+ Halpa hinta.
+ Helposti saatavilla, koska on myynnissä lähes kaikissa marketeissa. Itse taisin ostaa omani S-marketista.
+ Sopii herkälle iholle.
+ Imeytyy nopeammin kuin esim. Pirkan silmänympärysvoide.
+ En yleensä usko suuriin lupauksiin, mutta tämä voide tuntuu ihan oikeasti nuorentavan silmänympärysihoa. Jo muutaman käyttökerran jälkeen rypyt näyttivät silottuneen.


Miinukset:

- Jos aamulla käyttää tätä voidetta, saattavat luomiväri ja silmänrajaukset suttaantua päivän aikana.   Tämä ongelma tosin taitaa olla melkein kaikkien silmänympärysvoiteiden kanssa. Meikinpohjustusvoiteella voi estää suttaantumisen.


Arvosana: 10/10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti